Grafisch ontwerp

Grafische vormgeving is overal om ons heen, het zorgt ervoor dat producten of boodschappen aandacht krijgen, maar ook dat ze bestaan, zonder vorm is er niets. En dan kan je maar beter een mooi vorm gegeven boodschap te vertellen hebben.

Logo ontwerp

Uw logo is uw identiteit. Het moet de kern van uw bedrijf/product verbeelden en op originele wijze herkenbaarheid vergroten. Goede logo's zorgen voor een directe connectie met uw klanten. Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal of doelstelling, dus ieder logo een uniek design. Ieder logo is maatwerk, waarbij in samenspraak met de opdrachtgever
de beste oplossing gerealiseerd wordt.

Health & Motion
Een keten van Fysiotherapiepraktijken met vele vestigingen verspreid over het hele land. Hiervoor naast het logo ook de complete huisstijl en verschillende drukwerkuitingen verzorgd.

Natuurlijk heel leuk
Natuurorganisatie welke het enthousiasme voor de natuur wil aanwakkeren. Er worden lessen en excursies georganiseerd om mee te geven dat de natuur meer te bieden heeft dan de meesten denken.

Heel het Hart
Therapie & coaching. Uitgaande van het feit dat therapie er is om persoonlijke zaken op te lossen, je zou het kunnen verwoorden als: 'het helen van het gebroken hart' vandaar de hechtingen in het logo.

Dwars door Nederland
Logo voor een TV programma, waar met een drone verschillende interessante gebieden van Nederland worden aangedaan om te tonen wat daar voor interessants te beleven valt.

Huisstijl ontwikkeling

Een bedrijf is meer dan een logo, de uitstraling en herkenbaarheid zal op drukwerk zoals briefpapier, facturen, enveloppes en foldermateriaal of flyers duidelijk naarvoren komen. Dat heeft natuurlijk bijpassende vormgeving nodig.

   

Drukwerk

Briefpapier maar ook flyers, folders, posters en verpakkingsmateriaal, wat u ook verstuurt, het geeft ook uw bedrijf zijn eigen gezicht. Het is belangrijk dit te laten zien aan (potentiële) klanten. Een passende grafische vormgeving is hiervoor belangrijk. F-Dimension weet al jarenlang dat u uw doelgroep met originaliteit verrast.

   

Website ontwerp

Voor websites geldt ook dat ieder product zijn eigen specifieke manier van presenteren heeft, om op te vallen of de juiste sfeer neer te zetten. 

Natuurlijk heel leuk

Natuurlijk heel leuk VOF is een sociale onderneming zonder winstoogmerk en is op 1 januari 2018 opgericht door Petra Ekhardt, Barry Blommestein en Nancy Rietveld. Ons motto is: beleef, proef en geniet van de natuur in je directe omgeving.

Peter Faber Stichting

De Peter Faber Stichting is een ideële stichting die in 2008 door Peter Faber is opgericht. De missie is om iedereen ongeacht afkomst, achterstand of beperking de switch te laten maken van destructieve naar creatieve energie. Er worden door de stichting voor verschillende doelgroepen creatieve projecten op maat ontwikkeld en uitgevoerd.

Heart of Matter coaching

Heart of Matter coaching volgt een speciale manier van therapie. Door gebruik te maken van de zogenaamde opstellingen kan worden gewerkt aan problemen als stressgerelatieerde klachten,
burnout, angsten of depressie. De natuur speelt daarbij een grote helende rol.

Bouwie Media Creations

Bouwie Media Creations is een compleet reclamebureau met verschillende afdelingen voor advies, concept, tekst, ontwerp, technische uitwerking en realisatie.

Zeilschool de Vuurtoren

Zeilschool de Vuurtoren in Loodrecht heeft vele jaren ervaring in de zeilsport en bied cursussen voor verschillende leeftijden met verschillende type boten. Jarenlange ervaring en een eigen scheepswerf zorgen voor een  enthousiast team om het zeilen van onder de knie te krijgen. Ahoi optimisten!

Rijksmuseum voor Oudheden

Het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden was op zoek naar een kinderomgeving van de eigen website. Uitgangspunt was het betrekken van de doelgroep bij de materie, te vinden in het museum, aan te spreken met de (beeld)taal van de jeugd. Verschillende leuke items en interessante blokjes om door te browsen.

Digital design

 

F-DIMENSION
MEDIADESIGN
frank@f-dimension.nl

NEUWEG 29-2
1211 LV HILVERSUM
035-6220350 / 06 414 03 967

© 2023 F-DIMENSION

Algemene voorwaarden